Lokaler

Fritidslokal

Får användas för möten, kurser etc. Där finns ett välutrustat kök, bord, stolar och soffgrupp. Ingång på gatusidan av huset 76-80, nödutgång mot källaren. Sedan sommaren 2015 är(enligt styrelsebeslut) ingen som helst musik tillåten i lokalen. Den som hyr lokalen ansvarar för att den städas och ställs i ordning efteråt. För att så många medlemmar som möjligt ska få tillgång till lokalen får den endast bokas för en gång i taget. En avgift tas ut vid bokning. Regler för lokalens nyttjande finns anslagna i lokalen och måste alltid följas. I lokalen får max 30 personer vistas enligt brandmyndigheterna.

Notera att inte finns ström i uttagen i lokalen men det finns i köket.Fritidslokalen bokas hos vicevärden eller på internet här.

Tvättstugor

Alla i vår förening får avgiftsfritt använda tvättstugorna som finns i trappuppgång 4, 14 och 78. Tvättid bokas på internets eller på en tavla utanför respektive tvättstuga. Den som använt tvättstugan ansvarar för att den städas efteråt.

Bokas utanför tvättstugorna eller på internet här.

Hobbyrummet

Får kostnadsfritt användas om du vill snickra, måla om möblerna eller dylikt. (Sotingeplan 12-14, källarnedfarten). Bokas hos vår vicevärd.

Förrådsutrymmen

Eget förrådsutrymme finns i lägenhetsplanet och/eller källare. Varje lägenhet har minst ett förrådsutrymme.

Gästlägenhet

I föreningen finns en gästlägenhet som bostadsrättinnehavarna får hyra. Lägenheten har två sovrum med två sängar i varje samt ett litet all-rum med pentry, dusch och toaletter. Sänglinne och handdukar ingår inte. Bostadsrättshavaren ansvarar för att lägenheten städas efter användning. Lägenheten ligger en halv trappa ner på Sotingeplan 6. En avgift per bokad natt tas ut av bostadsrättshavaren.

Övernattningslägenheten hos vår vicevärd eller på internet här.

Uthyrning av lokaler och lägenheter

Inom föreningen finns lokaler för uthyrning. Behöver du, eller vet du någon som behöver lagerlokal, kontorslokal etc. kontakta vicevärden.